26 Mart 2014 Çarşamba

ASSOLUTO, DAHA SOFİSTİKE VE İLGİ ÇEKİCİ FENDI ERKEĞİNİ YARATTI




Fan di FENDI Pour Homme ASSOLUTO ile ultra sofistike ve yoğun yepyeni bir koku sunuyor. FENDI erkeğinin limitsiz, güçlü ve elegan havasını yansıtan “ASSOLUTO”, odunsu, aromatik ve oryantal notaları barındırıyor.





Fan di FENDI Pour Homme’un bambaşka bir yüzünü gün ışığına çıkaran bu yeni parfüm, ASSOLUTO erkeğinin cazibesini ve güçlü kimliğini vurguluyor. Modern ve şık ambalajı, göz alıcı tasarımı ve konyak rengindeki yoğun kokusu ile ASSOLUTO, lüksün yeni temsilcisi olmaya aday.
Guatemala Kakulesi, Pembe Karabiber ile baharatlı ve canlı üst notaları; Fransız Adaçayı, Vetiver ve Paçuli ile odunsu, aromatik ve maskülen orta notaları;  Turunçgil çiçeği ve Çavşır gibi sofistike ve oryantal alt notaları ile benzersiz bir içerik bileşimi yaratıyor.  

ASSOLUTO günümüzün modern Marcello Mastroianni’sini temsil ediyor. Ünlü İtalyan sinema oyuncusu Mastroainni gibi iddialı, maskülen ve güçlü bir kimliği yansıtıyor.
Zamansız şişe tasarımı…

Zamansız, sade, Fendi grafik tasarımıyla ön plana çıkan şişe kontrast materyalleriyle Fendi stilinin asaletini yansıtır.

İkonik çift F logonun süslediği şık siyah şişesinde saklanan konyak rengi odunsu parfüm, benzersiz rengiyle ışıkla buluştuğunda tutkunun alevlerini yansıtır.

 Fan di FENDI Pour Homme Assoluto, LVMH Parfüm Tasarım Direktörü François Demachy ile parfüm kreatörleri Benois Lapouza  ve Delphine Lebeau‘nun işbirliği sonucunda ortaya çıkmıştır.

Parfüm kreatörü’nün ASSOLUTO vizyonu;

“Orjinal Fan di Fendi Pour Homme kimliiğini halen koruyan Eau de Toilette Fan di FENDI Pour Homme Assoluto, doğunun büyüleyiciliğinden ilham alan ud ağacı akorunun derinlerinde yatan yoğun notaları ortaya çıkarır. Vetiver ve paçulinin yoğun özleri reçine ve ladenin balzamik zenginliğiyle bir araya gelerek gizemli ve farklı dualitesiyle baş döndüren güçlü ve ilgi çekici Fendi erkeğini yaratır.”

Fan di FENDI Pour Homme ASSOLUTO Fiyatı: 50 ML191 TL, 100 ML 263 TL

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder